Contact

Locatie

Corinne de Beer, psycholoog

Gezondheidscentrum Broekpolder
Steenhouwerskwartier 29
1967 KD Heemskerk
Tel. nr. 06 3104 2305
E-mail: info@corinnedebeer.nl
Consulten vinden plaats op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Aanmelden niet mogelijk

Vanwege de invoering van het nieuwe zorgstelsel per 1 januari 2022 geldt er voorlopig een aanmeldstop.

 

Klik op het aanmeldformulier op pagina 1 om u aan te melden. Hier treft u een vragenlijst aan, waar u alvast wat praktische gegevens invult, u een beeld geeft van uw klachten en uw verwachtingen van de sessies. Het formulier wordt ontvangen in een beveiligde omgeving. Direct na het invullen krijgt u te zien dat uw aanmelding is ontvangen. 

 

Wanneer het gaat om verzekerde zorg is er een verwijzing van uw huisarts nodig. Neem de verwijsbrief mee naar de eerste sessie! U loopt anders het risico dat u het consult à € 95,- zelf moet betalen. Er is geen wachttijd tussen het eerste consult en de behandeling.

 

Vindt u de wachttijd te lang?

 

Wanneer u spanningsklachten heeft, kunt u vast een goede start maken met ontspanningstraining  bij  Oefentherapie Broekpolder : oefentherapie@ziggo.nl 

 

Neem in noodgevallen contact op met uw huisarts of bel Korrelatie, tel. 0900-1450. U kunt ook bellen met Sensoor, telefoonnummer 0900-0767.  Of, indien u zeer somber bent, 0900-0113.Wanneer u de wachttijd in mijn praktijk te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Volgens de wettelijke treeknorm krijgt u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek, en start de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake. In mijn praktijk wordt doorgaans voldaan aan deze treeknorm.

 

Contact

Voor nadere uitleg en informatie kunt u contact opnemen, liefst via de mail.  Tijdens de vakantieperiode wordt de telefoon niet afgeluisterd. Liever geen persoonlijke vragen of verhalen via de mail, dit is niet beveiligd. Zodra u zich heeft aangemeld, wisselen wij berichten uit via het beveiligde forum MyMindSpace. Zie ook mijn Privacyverklaring.

 

 

Voor een afspraak die minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt € 50,- in rekening gebracht. Dit geldt ook bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden. U kunt uw afmelding telefonisch of per email doorgeven. Afzeggen van afspraken op maandag dient u uiterlijk de vrijdag voorafgaand door te geven.

 

Adres en routebeschrijving

Met de auto vanaf Haarlem:

Neem de A 22 richting Beverwijk. Volg de borden naar Beverwijk . Na de Velsertunnel de eerste afslag richting Beverwijk nemen. Rechtdoor rijden tot T-splitsing, dan linksaf slaan. Rechtdoor rijden tot de rotonde, waar u de eerste afslag rechts neemt, de Laan van Broekpolder. Doorrijden tot u aan uw rechterhand de Vomar ziet, Gildenplein. U kunt hier gratis in de Parkeergarage parkeren.

De ingang van het Gezondheidscentrum Broekpolder ligt tegenover de Vomar. U kunt via de apotheek naar binnen. U neemt de trap of de lift naar de eerste verdieping.

 

 

Met de auto vanaf Alkmaar:

Neem de A 9 richting Haarlem. Neem afslag 9 richting Heemskerk. Bij de rotonde neemt u de eerste afslag, Communicatieweg. Sla bij de Tolweg linksaf. Sla bij de Hoflaan linksaf. Bij de rotonde driekwart linksaf de Laan van Broekpolder nemen. Bij de volgende rotonde de tweede afslag, Laan van Broekpolder nemen. Even verder ziet u aan uw linker hand een pleintje met een Vomar. U kunt gratis parkeren in de Parkeergarage.

De ingang van het Gezondheidscentrum Broekpolder ligt tegenover de Vomar. U kunt via de apotheek naar binnen. U neemt de trap of de lift naar de eerste verdieping.

 

 

Met de trein vanaf station Heemskerk, een wandeling van 5 minuten.

Uitstappen station Heemskerk.

Uitchecken door spoor 2 een stukje terug te lopen naar het uitcheckpunt.

Spoor 2 verlaten bij de uitgang aan oostzijde met aan weerszijden een fietsenstalling. Rechtsaf Kadijk aflopen tot de Laan van Archeologie. Deze linksaf slaan, door het Wijkpark Vlaskamp. Bij de splitsing rechtsaf slaan. U loopt naar het gebouw met het ronde dak. Daar aangekomen loopt u enkele meters rechtsaf en dan linksaf de straat Steenhouwerskwartier in. Bij nr. 29 vindt u de ingang.